Thursday, 12 April 2012

Bentuk-bentuk vagina Wanita

Adapun bentuk-bentuk dan saiz vagina setiap wanita adalah berbeza antara seorang dengan seseorang yang lain. setiapnya pula memberi lain kenikmatan kepada lelaki dalam hubungan seks. Diatas adalah diantara bentuk-bentuk vagina yang dikenalpasti pada sesetengah wanita.merujuk kepada buku-buku lama seperti kamasutra,permata yang hilang dan layar nakhoda, ada nama-nama khas diberikan kepada jenis-jenis vagina ini...antaranya ialah...lubang tanduk, pecah air, kepala sengal, pancut kelentit, mulut monyet, pusaran ambak, bayu pagi, gurun batu dan berbagai lagi. Antara nama-nama vagina diatas ada yang sangat menghairahkan zakar lelaki dan ada yang dibenci oleh lelaki.

Antara vagina yang menghairahkan lelaki ialah lubang tanduk,kepala sengal dan pecah air.

1-lubang tanduk- ciri-ciri wanita yang mempunyai vagina seperti ini ialah bernafsu seks kuat, berbadan kurus dan jalannya agak tidak teratur(mengengkang)...adapun dinamakan lubang tanduk kerana lubangnya agak luas diluar dan semakin sempit didalam. wanita yang mempunyai vagina ini biasanya seorang pendiam, pintar dan suka berbual mengenai seks. lelaki yang pernah melakukan hubungan seks dengannya pasti akan sentiasa menginginkannyaini akan memberi kenikmatan kepada zakar lelaki...ia mempunyai kemutan yg agak kuat dan air yang banyak...vagina jenis ini mampu menyebakan zakar mengalami pancutan awal....dinasihatkan anda bersedia terlebih dahulu sebelum melakukan hubungan dgn wanita yg mempunyai vagina seperti ini!!!!

2-"sengal kepala@pancut kelentit”....vagina kategori ini juga sangat memberi kenikmatan kepada lelaki....tanda2 wanita yg mempunyai vagina jenis ini antaranya badannya agak kurus, punggung agak lebar...sangat ketara berbanding pinggangnya...menurut org yg arif mengenai ini...ada terdapat beberapa tahi lalat di sekitar vagina dan sekitar duburnya dan dibibir mulutnya...dinamakan sengal kepala@pancut kelentit kerana semasa zakar lelaki berada didalamnya...zakar lelaki tidak henti2 mengeluarkan air mazi kerana kenikmatan sehingga kepala zakar terasa sengal.....vagina jenis ini juga menyebabkan zakar akan terpancut awal jika tidak mengawalnya....kebanyakkan zakar lelaki akan tewas awal jika berada didalam vagina jenis ini...dikatakan vagina jenis ini boleh memuaskan 4 atau 5 orang lelaki dalam masa yg sama...malah ada yg mengatakan sehingga 10 orang lelaki!!!!!....malahan hanya dengan memandang bentuk vagina jenis ini dari sudut2 tertentu akan menaikkan syawat lelaki dgn ketara....menyebabkan zakar melelehkan air mazi...dinasaihatkan anda berjumpa dgn tukang urut dahulu sebelum anda melakukan hunbungan seks dgn wanita yg mempunyai vagina seperti ini...

29 comments:

  1. kawanku pernah bercerita...dia bawa balik seorang perempuan kerumah bujangnya...dia bersama-sama 5 org kawannya melakukan seks dgn perempuan itu...tidak sampai 2 minit semuanya terpancut...disekitar dubur dan vagina perempuan itu ada tahi lalat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kawan2 semua, kebanyakan perempuan laparkan batang yang besar, keras dan panas.. Saya ulangi PANAS (P-A-N-A-S-S-S!) Kalau konek kawan2 semua tak cukup saiz dan tak panas, pompuan ni sukar nak climax. Bukan jantan namanya kalau tak dapat nak klimakskan seorang gadis.

      Kalau kawan2 semua berminat nak besarkan zakar dengan cara yang alami dan berkesan, sila kunjungi: rajakatil.com

      Delete
  2. memang betul...wanita yg punyai tahi lalat disekitar duburnya...punyai vagina yg sangat sedap...

    ReplyDelete
  3. ahhhh...korang punya kote tak power!!!...serahkan pada ku...tahu aku mengajarnya...hehehheh

    ReplyDelete
  4. ko jangan cakap besarlah....kamu belum bertemu dgn vagina jenis ini....banyak pengalam org yg berjumpa vagina jenis ini...akan surrender jerrr....

    ReplyDelete
  5. kalau gang bang pun semua terpancut awal...kalau sorang2 lagi larrr...

    ReplyDelete
  6. ada caranya...masukkan timun@karaot sebelum main dgnnya...biar gatal vagina itu hilang dulu...baru masukkan kote...

    ReplyDelete
  7. kalau main dgn benda lain pun sama juga....bila masukkan zakar....zakar tak boleh tahan....dah pernah cuba..

    ReplyDelete
  8. sy pernah melakukan sex dgn vagina jenis ini...aduhhh...ketagihan sekali...

    ReplyDelete
  9. aku punyai tahi lalat di vagina dan dubur...org yg pernah melakukan sex dgn aku merayu2 mahukan lagi...ada yg sanggup bayarkan wang yg banyak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku mahu main sama kamu

      Delete
  10. kalau hendak melakukan sex dgn vagina jenis ini, jangan dimain2kan vaginanya...terus sahaja masukkan zakar...lagi lama kamu main kelentitnya lagi cepat kamu pancut...dgn arti yg lain..lagi gatal vaginanya lagi cepat kamu klymaxx..

    ReplyDelete
  11. gue punyai vagina yg ada tahi lalat...gue hanya mahu batang yg besar2 aja!!..

    ReplyDelete
  12. Semua jantan yg komen cam pompun gersang tuh! Ppuuiii

    ReplyDelete
  13. aaaahhhh!! kamu semua jantan kaparat!! semua jenis mati pucuk!! aku pernah main dengan gadis ada vagina begini. hapir 1 jam setengah aku melakukan sex dengan dia. paling best aku suruh dia duduk atas aku. ganassss...tapi aku fokus tetek dia yang mantap. aku gigit aku jilat. last sekali aku suruh dia tonggeng. nahhh!!! aku kasi satu cocok.. menjerit dia minta ampun. sampai dalam batang aku masukkan dalam vagina dia. lagi dalam lagi sempit. aku tengok jam...sudah 1 jam lebih. aku set minda aku. zassss zasss ...aku pancut dalam vagina dia. dia cakap no no dont put inside..pleaseee...Aku peduli apa. tengah sedappp!!! hahaha sekarang dia sudah pregnant...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm haram jadah ckp duk pikiaq mcm tkdak org lain lg hbt dari dia mcm babi hang anymos sembang

      Delete
  14. Smua klau bgi main mmang sdap.

    ReplyDelete
  15. Huhu korang xpernah jumpa yg jenis jambu lg.lua nampak sempit.tp dalam mmg luas gilee.xgf aku jenis gini. Xgf aku lak dl cikaro.mmg bapak luas la.4jari pernah aku masuk masa study dl.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak ane gf ko?bg aku tibai pulak..huhu

      Delete
  16. masa siih??

    ReplyDelete
  17. amput puki ayam la!

    ReplyDelete
  18. tak habis-habis cerita puki.amput..amput..amput.LEGIUT!!

    ReplyDelete
  19. Budak mana xgf ko..bagi aku jela biaq ak tibai pulak..huhu

    ReplyDelete
  20. PENIS ku besar dan panjang yang mau call me: 082156162305

    ReplyDelete
  21. Kat Pepsi aku Ada Thai lalat Dan cleavage kelengkang.. n dubur I cek Ada Kaplan...kt batang hubby pun byk Tai lalat.. da 10 then kawin rasa McM baru..kmi main selalu 2 game serentak.. tpi ank da 3...Sampai semalam hari2 main..

    ReplyDelete
  22. Emang bener ya punya tahi lalat tandanya pepeknya enak.. karna gwa punya 3 di kiri dan 1 di kanan.. dan gwa belum punya experience jadi ngak tau sih.. kalo yg udah punya experience gitu boleh diceritakan lagi ngak

    ReplyDelete